Villa Skaar Jevnaker

Vi søker ekstrahjelper på kjøkkenet

Brenner du for matlaging? Er du glad i å lage god tradisjonell mat fra bunnen av? Er du blid og positiv og ønsker å være en del av et spennende og godt arbeidsmiljø, og samtidig gjøre en viktig jobb for eldre mennesker? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.


På våre hjem lages all mat fra bunnen av og tilpasses etter beboernes behov og ønsker. Maten på våre sykehjem skal presenteres på en delikat og attraktiv måte. Det er fordi vi har mat som en av de viktigste bærebjelkene i vår omsorgsfilosofi. 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Glad å lage god norsk tradisjonell husmannskost. Et stort pluss er at man har et hjerte for bakverk og gode desserter.
 • Behersker norsk godt både skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper:

 • Godt humør
 • Stå på vilje
 • Fleksibel
 • Ansvarsbevisst
 • Må kunne jobbe selvstendig
 • Gode samarbeidsevner

Vi tilbyr:

 • En jobb med mening. Hos oss får du være en superhelt! I tillegg vil du få personlig utvikling og ansvarsoppgaver med stor mulighet til å påvirke, hver eneste dag
 • Trivsel. Et spennende og godt arbeidsmiljø
 • Gode ordninger. Villa Skaar tilbyr gode konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger  (blant annet blir ansiennitet regnet fra fylte 18 år)
 • Personlig utvikling. Videreutvikling og kompetanseheving gjennom Skaar Akademiet
 • Fleksibilitet. Vi bruker Visma Flyt Ressursstyring som er en app hvor man går inn og fritt velge hvilke vakter man ønsker å jobbe  

 Det er ikke et krav om kokkefagbrev. Ta kontakt med bestyrer Aud-Cecilie om du har noen spørsmål om stillingen.

Om arbeidsgiveren
Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig syv sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem

Hos Villa Skaar tror vi at dyr og natur er en kilde til helse og velbefinnende. Forskning viser at eldre som interagerer med dyr på pleiehjem viser bedre fysisk form, mindre depresjon og bedre livskvalitet. På samme måte som de øvrige ansatte hos Villa Skaar ser et dyr forbi diagnoser og sykdom og finner det friske i hvert menneske. Sammen med våre andre tre hjørnestener danner dyreassistert omsorg grunnlaget for omsorgstilbudet hos Villa Skaar.

Vårt slagord er: «Have fun, live well «
Slagordet sier noe om vår ambisjon, og henger nøye sammen med vår filosofi: På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker, samt at man får sunn og velsmakende mat.
 
Filosofi:
På et sykehjem er man mest frisk!

Vi våger påstanden at det i hovedsak er friske mennesker på sykehjem. Selvsagt har mange opp til flere diagnoser, men vi mener at man allikevel er mest frisk - og minst syk.

Vi opplever at eldreomsorg alt for ofte handler om å holde fokus på sykdom og begrensninger. På sykehjem kan resultatet av dette bli at man ender opp med å behandle symptomer.

Vi mener at man bør rette blikket mot alt det som er friskt hos hver enkelt, og arbeide for å ivareta ressurser og ferdigheter. Vi skal selvsagt forholde oss til, og akseptere, sykdommen, men ikke begrense oss til å behandle symptomer. Smertestillende midler fjerner smerte, men ikke årsaken til smerten. Avførende midler bedrer en treg mage, men kun midlertidig, o.s.v.

Det blir med andre ord viktig å se på årsakene og jobbe forebyggende. Det gjør man bl.a. ved å ta utgangspunkt i alt det som er frisk, og ved å jobbe med trivsel og mental helse. Vi opplever derfor at varierte og spennende aktiviteter, frisk luft, hjemmelaget mat og en hjemmekoselig atmosfære ofte er viktigere enn medisiner. Med dette målet forsøker vi å skape et hjem for våre beboere.

Del på:

Fylke:

 • Viken

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

22.02.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Jevnaker

Kontaktpersoner:

Adresse:

Kingeveien 59 3520 Jevnaker

Kontorplassering: