Villa Skaar Sylling

Vi søker assistenter, helsefagarbeidere og sykepleiere som ekstrahjelp

Er du en dyktig assistent, helsefagarbeider eller sykepleier som har hjerte og engasjement for de eldre?

Ønsker du å bidra til at Villa Skaar gir våre flotte beboere gode hverdager? Er du samtidig, fremoverlent, engasjert og ikke redd for å bruke digitale og teknologiske arbeidsverktøy? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Våre beboere bor i hovedsak på forsterkede plasser og retter seg mot beboere fra 50 år og oppover.  Dette kan f.eks. være mennesker med diagnoser som demens med APSD-utfordringer, alzheimer, psykiatri og autisme.  De har gjerne en fungerende kropp og mange fysiske ressurser å spille på. Det er derfor viktig at vi tar vare på disse ressursene og opprettholder ferdighetene så lenge som mulig. Et variert og spennende aktivitetstilbud er derfor avgjørende for å lykkes med denne gruppen.

Vi tilbyr plasser i små avdelinger med god kompetanse og høy pleiefaktor.

 

Vi ser etter deg som innehar disse kvalifikasjonene

  • Kunnskapsrik. Det er ønskelig med erfaring fra sykehjem eller psykisk helse 
  • Språk. Du behersker skandinavisk språk godt både skriftlig og muntlig, minimum nivå B2 
  • Motivert. Du vil være med på å skape en god hverdag og et godt liv for våre beboere
  • Vandel. Ingen bemerkninger på Politiattest etter Helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4


Vi tilbyr:

  • En jobb med mening. Hos oss får du være en superhelt! I tillegg vil du få personlig utvikling og ansvarsoppgaver med stor mulighet til å påvirke, hver eneste dag
  • Trivsel. Et spennende og godt arbeidsmiljø
  • Gode ordninger. Villa Skaar tilbyr gode konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger  (blant annet blir ansiennitet regnet fra fylte 18 år)
  • Personlig utvikling. Videreutvikling og kompetanseheving gjennom Skaar Akademiet
  • Fleksibilitet. Vi bruker Visma Flyt Ressursstyring som er en app hvor man går inn og fritt velge hvilken vakter man ønsker å jobbe  


Føler du at dette kan være midt i blinken for deg, så ikke nøl med å søke. Intervjuer vil skje fortløpende før søknadsfristens utløp.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen i et spennende og godt arbeidsmiljø.

 

Om arbeidsgiveren
Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig syv sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem.
 
 
 
Vårt slagord er: «Have fun, live well «
Slagordet sier noe om vår ambisjon, og henger nøye sammen med vår filosofi: På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker, samt at man får sunn og velsmakende mat.

Hos Villa Skaar tror vi at dyr og natur er en kilde til helse og velbefinnende. Forskning viser at eldre som interagerer med dyr på pleiehjem viser bedre fysisk form, mindre depresjon og bedre livskvalitet. På samme måte som de øvrige ansatte hos Villa Skaar ser et dyr forbi diagnoser og sykdom og finner det friske i hvert menneske. Sammen med våre andre tre hjørnestener danner dyreassistert omsorg grunnlaget for omsorgstilbudet hos Villa Skaar.
 
Filosofi:
På et sykehjem er man mest frisk!

Vi våger påstanden at det i hovedsak er friske mennesker på sykehjem. Selvsagt har mange opp til flere diagnoser, men vi mener at man allikevel er mest frisk - og minst syk.

Vi opplever at eldreomsorg alt for ofte handler om å holde fokus på sykdom og begrensninger. På sykehjem kan resultatet av dette bli at man ender opp med å behandle symptomer.

Vi mener at man bør rette blikket mot alt det som er friskt hos hver enkelt, og arbeide for å ivareta ressurser og ferdigheter. Vi skal selvsagt forholde oss til, og akseptere, sykdommen, men ikke begrense oss til å behandle symptomer. Smertestillende midler fjerner smerte, men ikke årsaken til smerten. Avførende midler bedrer en treg mage, men kun midlertidig, o.s.v.

Det blir med andre ord viktig å se på årsakene og jobbe forebyggende. Det gjør man bl.a. ved å ta utgangspunkt i alt det som er frisk, og ved å jobbe med trivsel og mental helse. Vi opplever derfor at varierte og spennende aktiviteter, frisk luft, hjemmelaget mat og en hjemmekoselig atmosfære ofte er viktigere enn medisiner. Med dette målet forsøker vi å skape et hjem for våre beboere.

Del på:

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

16.02.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Sylling

Kontaktpersoner:

Adresse:

Nordhellinga 2 3404 Lier

Kontorplassering: