Villa Skaar Vestfossen

Vil du gjøre en stor forskjell som sykepleier eller vernepleier hos oss?

Vi trenger en ny sykepleier eller vernepleier som virkelig vil være med på å skape fine dager for de fine beboerne våre. Vi trenger deg som ser på deg selv som driftig og engasjert i hvordan de eldre har det på sykehjem. Vi vil ha deg som har et bankende hjerte og et skarpt hode for hvordan dagene hos oss skal bli de beste. 


Våre ansatte heter ikke ansatte, vi bruker ordet LAGSPILLERE. Begrepet er en bedre beskrivelse, synes vi, av den jobben som skal gjøres. Når du er på jobb er du en del av et team som skal jobbe sammen mot et eller flere felles mål.

For å kunne levere det beste sykehjemproduktet, må så må vi ha de beste folkene med på laget! 

Vi søker etter en sykepleier/vernepleier som er trygg, tydelig og ikke minst motivert for å bidra hos oss. 

I tillegg må du kunne huke av for disse lagspilleregenskapene: 

 • Løsningsorientert: Hos oss er ikke dagene like og vi ønsker lagspillere som bruker eget hode og hjerte og tør løse utfordringer og muligheter som dukker opp. Hos oss er det lov til å være god og det er også lov til å gjøre feil. 
 • Engasjert: Vi tror på at det må ligge et naturlig engasjement for å se hva den enkelte beboer har behov for, for så å faktisk skape de aktivitetene og situasjonene.
 • Respektfull: Vi jobber med mennesker og hos oss har vi hver dag mange fine menneskemøter. Vi trenger lagspillere som ser beboerne i øyne og vet at beboerne er de du er der for. 
 • Tydelig: Du behersker skandinavisk godt både skriftlig og muntlig, minimum nivå C1
 • Vandel: Du har ikke har anmerkninger på Politiattest etter Helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4

  Vi tilbyr:
 • En jobb med mening: Personlig utvikling og ansvarsoppgaver med stor mulighet til å påvirke, hver dag
 • Trivsel: Et spennende og godt arbeidsmiljø
 • Fast turnus: Alt mellom 60% og 100% stilling kan være aktuelt etter hva du ønsker. Vi vil gjerne ha deg her så mye som mulig. Stillingen er 2-delt turnus. Jobb hver 3. helg. 
 • Personlig utvikling: Personlig utvikling og kompetanseheving gjennom Skaar Akademiet
 • Gode ordninger: Villa Skaar tilbyr gode konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger (blant annet blir ansiennitet regnet fra fylte 18 år)

Føler du at dette kan være midt i blinken for deg, så ikke nøl med å søke. Intervjuer vil skje forløpende.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen i et spennende og godt arbeidsmiljø.

 

Om arbeidsgiveren
Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig syv sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem
 
Vårt slagord er: «Have fun, live well «
Slagordet sier noe om vår ambisjon, og henger nøye sammen med vår filosofi: På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker, samt at man får sunn og velsmakende mat.
 
Filosofi:
På et sykehjem er man mest frisk!

Vi våger påstanden at det i hovedsak er friske mennesker på sykehjem. Selvsagt har mange opp til flere diagnoser, men vi mener at man allikevel er mest frisk - og minst syk.

Vi opplever at eldreomsorg alt for ofte handler om å holde fokus på sykdom og begrensninger. På sykehjem kan resultatet av dette bli at man ender opp med å behandle symptomer.

Vi mener at man bør rette blikket mot alt det som er friskt hos hver enkelt, og arbeide for å ivareta ressurser og ferdigheter. Vi skal selvsagt forholde oss til, og akseptere, sykdommen, men ikke begrense oss til å behandle symptomer. Smertestillende midler fjerner smerte, men ikke årsaken til smerten. Avførende midler bedrer en treg mage, men kun midlertidig, o.s.v.

Det blir med andre ord viktig å se på årsakene og jobbe forebyggende. Det gjør man bl.a. ved å ta utgangspunkt i alt det som er frisk, og ved å jobbe med trivsel og mental helse. Vi opplever derfor at varierte og spennende aktiviteter, frisk luft, hjemmelaget mat og en hjemmekoselig atmosfære ofte er viktigere enn medisiner. Med dette målet forsøker vi å skape et hjem for våre beboere.

Les mer om vår omsorgsfilosofi her: http://www.villaskaar.no/omsorgsfilosofi/

 

Del på:

Fylke:

 • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

12.12.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Vestfossen

Kontaktpersoner:

Adresse:

Sagveien 30 3320 Vestfossen

Kontorplassering: