Villa Skaar Bøn

Vi søker helsefagarbeidere som tilkallingshjelper

 
Til vårt sykehjem Villa Skaar Bøn søker vi nå etter flere dyktig, initiativrike og erfarne helsefagarbeidere som har et hjerte for å jobbe med våre beboere som har et behov utover det en vanlig sykehjemsplass gir.

Hos oss får du som helsefagarbeider muligheten til et tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper som lege, sykepleier, fysioterapeut, aktivitør og andre helsefagarbeidere for å jobbe målrettet og samhandle rundt beboerne som bor hos oss. Vi er opptatt av å skape trygghet og forutsigbarhet for beboerne, og gjør at samtlige ansatte har god detaljkunnskap om hver enkelt beboer.


Våre beboere har 1:1 bemanning retter seg mot beboere fra 50 år og oppover.  Dette kan f.eks. være mennesker med diagnoser som demens med APSD-utfordringer, Alzheimer, psykiatri og autisme.  De har gjerne en fungerende kropp og mange fysiske ressurser å spille på. Det er derfor viktig at vi tar vare på disse ressursene og opprettholder ferdighetene så lenge som mulig. Et variert og spennende aktivitetstilbud er derfor avgjørende for å lykkes med denne gruppen.

Vi tilbyr plasser i små avdelinger med god kompetanse, dyreassistert omsorg og hjemmelaget mat.

 

Vi ser etter deg som innehar disse kvalifikasjonene

 • Kunnskapsrik. Det er ønskelig med erfaring fra sykehjem eller psykisk helse 
 • Utdannet. Fagbrev som helsefagarbeider og gjerne videreutdanning innen psykiatri ( ikke et krav)
 • Språk. Du behersker skandinavisk språk godt både skriftlig og muntlig, minimum nivå B2
 • Motivert. Du vil være med på å skape en god hverdag og et godt liv for våre beboere
 • Vandel. Ingen bemerkninger på Politiattest etter Helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4


Vi tilbyr:

 • En jobb med mening. Hos oss får du være en superhelt! I tillegg vil du få personlig utvikling og ansvarsoppgaver med stor mulighet til å påvirke, hver eneste dag.
 • Trivsel. Et spennende og godt arbeidsmiljø.
 • Gode ordninger. Villa Skaar tilbyr gode konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
 • Personlig utvikling. Videreutvikling og kompetanseheving gjennom Skaar Akademiet
 • Fleksibilitet: Vi bruker VRF som er en app hvor man går inn og fritt velger hvilke vakter man ønsker å jobbe

Føler du at dette kan være midt i blinken for deg, så ikke nøl med å søke. Intervjuer vil skje forløpende.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen i et spennende og godt arbeidsmiljø.

 

Om arbeidsgiveren
Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig syv sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem
 
Vårt slagord er: «Have fun, live well «
Slagordet sier noe om vår ambisjon, og henger nøye sammen med vår filosofi: På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker, samt at man får sunn og velsmakende mat.
 
Filosofi:
På et sykehjem er man mest frisk!

Vi våger påstanden at det i hovedsak er friske mennesker på sykehjem. Selvsagt har mange opp til flere diagnoser, men vi mener at man allikevel er mest frisk - og minst syk.

Vi opplever at eldreomsorg alt for ofte handler om å holde fokus på sykdom og begrensninger. På sykehjem kan resultatet av dette bli at man ender opp med å behandle symptomer.

Vi mener at man bør rette blikket mot alt det som er friskt hos hver enkelt, og arbeide for å ivareta ressurser og ferdigheter. Vi skal selvsagt forholde oss til, og akseptere, sykdommen, men ikke begrense oss til å behandle symptomer. Smertestillende midler fjerner smerte, men ikke årsaken til smerten. Avførende midler bedrer en treg mage, men kun midlertidig, o.s.v.

Det blir med andre ord viktig å se på årsakene og jobbe forebyggende. Det gjør man bl.a. ved å ta utgangspunkt i alt det som er frisk, og ved å jobbe med trivsel og mental helse. Vi opplever derfor at varierte og spennende aktiviteter, frisk luft, hjemmelaget mat og en hjemmekoselig atmosfære ofte er viktigere enn medisiner. Med dette målet forsøker vi å skape et hjem for våre beboere.

 Les mer om vår omsorgsfilosofi her: http://www.villaskaar.no/omsorgsfilosofi/

Del på:

Fylke:

 • Viken

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

Forløpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Villa Skaar Bøn

Kontaktpersoner:

Adresse:

Bønsbakken 13A 2073 Bøn

Kontorplassering: