Villa Skaar Kajalund

Er du en dyktig helsefagarbeider?

Er du en selvgående helsefagarbeider som har hjerte og engasjement for de eldre? Ønsker du å bidra til at Villa Skaar gir våre flotte beboere gode hverdager? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Vi søker etter en lagspiller som er løsningsorientert, engasjert og respektfull.  I tilegg søker vi etter deg som kan hake av på disse kvalifiksjonene:

  • Trygg. Du er en erfaren og godkjent helsefagarbeider, gjerne med videreutdannelse innen psykiatri, geriatri e.l.
  • Tydelig. Du behersker norsk godt både skriftlig og muntlig, nivå B2
  • Fri vandel. Ingen bemerkninger på Politiattest etter Helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4
  • Motivert. Du vil være med å skape en god hverdag og et godt liv for våre beboere


Vi tilbyr:

  • En jobb med mening. Personlig utvikling og ansvarsoppgaver med stor mulighet til å påvirke, hver dag
  • Trivsel. Et spennende og godt arbeidsmiljø
  • Gode ordninger. Villa Skaar tilbyr gode konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger (blant annet blir ansiennitet regnet fra fylte 18 år)
  • Fast turnus.100 turnus med jobb hver 3.helg

 


Føler du at dette kan være midt i blinken for deg, så ikke nøl med å søke. 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til oss!

 

Om arbeidsgiveren
Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig syv sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem
 
Vårt slagord er: «Have fun, live well «
Slagordet sier noe om vår ambisjon, og henger nøye sammen med vår filosofi: På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker, samt at man får sunn og velsmakende mat.
 
Filosofi:
På et sykehjem er man mest frisk!

Vi våger påstanden at det i hovedsak er friske mennesker på sykehjem. Selvsagt har mange opp til flere diagnoser, men vi mener at man allikevel er mest frisk - og minst syk.

Vi opplever at eldreomsorg alt for ofte handler om å holde fokus på sykdom og begrensninger. På sykehjem kan resultatet av dette bli at man ender opp med å behandle symptomer.

Vi mener at man bør rette blikket mot alt det som er friskt hos hver enkelt, og arbeide for å ivareta ressurser og ferdigheter. Vi skal selvsagt forholde oss til, og akseptere, sykdommen, men ikke begrense oss til å behandle symptomer. Smertestillende midler fjerner smerte, men ikke årsaken til smerten. Avførende midler bedrer en treg mage, men kun midlertidig, o.s.v.

Det blir med andre ord viktig å se på årsakene og jobbe forebyggende. Det gjør man bl.a. ved å ta utgangspunkt i alt det som er frisk, og ved å jobbe med trivsel og mental helse. Vi opplever derfor at varierte og spennende aktiviteter, frisk luft, hjemmelaget mat og en hjemmekoselig atmosfære ofte er viktigere enn medisiner. Med dette målet forsøker vi å skape et hjem for våre beboere.
 
Les mer om vår omsorgsfilosofi her: http://www.villaskaar.no/omsorgsfilosofi/

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

28.9.2022

Tiltredelse:

01.12.2022

Arbeidssted:

Villa Skaar Kajalund ( Ullern, Oslo)

Kontaktpersoner:

Adresse:

Sollerudveien 35 0283 Oslo

Kontorplassering: