Villa Skaar

Åpen søknad hos Villa Skaar

Villa Skaar ønsker er stadig i vekst og har kontunerlig behov for dyktige personer i alle stillinger som et sykehjem innehar.

Våre ansatte heter ikke ansatte, vi bruker ordet LAGSPILLERE. Begrepet er en bedre beskrivelse, synes vi, av den jobben som skal gjøres. Når du er på jobb er du en del av et team som skal jobbe sammen mot et eller flere felles mål.

For å kunne kunne levere det beste sykehjemproduktet, må så må vi ha de beste folkene med på laget! 


Vi ser etter deg som kan identifisere deg med våre lagsspiller verdier:

 • Løsningsorientert:Dagene er ikke like, slik at du må ta tak i de utfordringer og muligheter som dukker opp i arbeidshverdagen. Hos oss er det lov til å være godmen det er også lov til å gjøre feil. ​ 

 • Engasjert:Det er viktig med positiv, følelsesmessig og naturlig motivasjon, samt dedikasjon til arbeidet. Det er den indre drivkraft som er gull verdt for våre beboere.  

 • Respektfull:Gode holdninger. Lagspillere som anerkjenner både beboere og andre lagspillere. Anerkjenne andre mennesker og vise hvem vi er der for.  

 

Våre hjem er fordelt i følgende kommuner: 

 • Lier: Villa Skaar Sylling og Villa Skaar Frogner

 • Jevnaker: Villa Skaar Jevnaker

 • Øvre Eiker: Villa Skaar Vestfossen

 • Oslo: Villa Skaar Kajalund

 • Eidsvoll: Villa Skaar Bøn og Villa Skaar Valstad

 

Vi trenger: 

 • Sykepleiere og vernepleiere

 • Helsefagarbeidere

 • Assistenter

 • Renholdere

 • Kokker/ kjøkkenassistenter

 

For å jobbe hos oss må du:

 • Beherske skandinavisk godt både skriftlig og muntlig,  minimum  nivå B2

 • Ikke ha anmerkninger på Politiattest etter Helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4

Vi tilbyr:

 • En jobb med mening. Personlig utvikling og ansvarsoppgaver med stor mulighet til å påvirke, hver dag

 • Trivsel. Et spennende og godt arbeidsmiljø

 • Gode ordninger. Villa Skaar tilbyr gode konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger blant annet annsinitetsbergning fra fylte 18 år

 

Føler du at dette kan være midt i blinken for deg, så ikke nøl med å søke.

I søknadsskjemaet kan du velge hvilken av våre hjem du ønsker å jobbe på , hvilken stilling du søker på og du vil ha fast tunus eller være tilkallingshjelp.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til oss! 

 

Om arbeidsgiveren
Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig syv sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem

 

Vårt slagord er: «Have fun, live well «

Slagordet sier noe om vår ambisjon, og henger nøye sammen med vår filosofi: På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker, samt at man får sunn og velsmakende mat.

 Hos Villa Skaar tror vi at dyr og natur er en kilde til helse og velbefinnende. Forskning viser at eldre som interagerer med dyr på pleiehjem viser bedre fysisk form, mindre depresjon og bedre livskvalitet. På samme måte som de øvrige ansatte hos Villa Skaar ser et dyr forbi diagnoser og sykdom og finner det friske i hvert menneske. Sammen med våre andre tre hjørnestener danner dyreassistert omsorg grunnlaget for omsorgstilbudet hos Villa Skaar.

Filosofi:
På et sykehjem er man mest frisk!


Vi våger påstanden at det i hovedsak er friske mennesker på sykehjem. Selvsagt har mange opp til flere diagnoser, men vi mener at man allikevel er mest frisk - og minst syk.


Vi opplever at eldreomsorg alt for ofte handler om å holde fokus på sykdom og begrensninger. På sykehjem kan resultatet av dette bli at man ender opp med å behandle symptomer.


Vi mener at man bør rette blikket mot alt det som er friskt hos hver enkelt, og arbeide for å ivareta ressurser og ferdigheter. Vi skal selvsagt forholde oss til, og akseptere, sykdommen, men ikke begrense oss til å behandle symptomer. Smertestillende midler fjerner smerte, men ikke årsaken til smerten. Avførende midler bedrer en treg mage, men kun midlertidig, o.s.v.


Det blir med andre ord viktig å se på årsakene og jobbe forebyggende. Det gjør man bl.a. ved å ta utgangspunkt i alt det som er frisk, og ved å jobbe med trivsel og mental helse. Vi opplever derfor at varierte og spennende aktiviteter, frisk luft, hjemmelaget mat og en hjemmekoselig atmosfære ofte er viktigere enn medisiner. Med dette målet forsøker vi å skape et hjem for våre beboere.

 

Les mer om vår omsorgsfilosofi her: http://www.villaskaar.no/omsorgsfilosofi/

Del på:

Fylke:

 • Viken
 • Oslo

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Villa Skaar

Kontaktpersoner:

Adresse:

Nordhellinga 2 3410 SYLLING

Kontorplassering: