Villa Skaar Sylling

Vernepleier søkes til forsterket avdeling

Våre ansatte heter ikke ansatte, vi bruker ordet LAGSPILLERE. Begrepet er en bedre beskrivelse, synes vi, av den jobben som skal gjøres. Når du er på jobb er du en del av et team som skal jobbe sammen mot et eller flere felles mål.

For å kunne kunne levere det beste sykehjemproduktet, må så må vi ha de beste folkene med på laget! 

 

Vi søker etter en dyktig vernepleier som har det lille ekstra,er løsningsorientert, engasjert og respektfull.  I tilegg må du kunne hake av på av på disse kvalifiksjonene:

  • Trygg. Du er en erfaren og autorisert vernepleier som har et ønske å jobbe med eldre beboere med psykiske- og adferdsutfordringer. Gjerne (ikke et krav) med videreutdannelse innen psykiatri, geriatri e.l.
  • Tydelig. Du behersker skandinavisk godt både skriftlig og muntlig
  • Motivert. Du vil være med å skape en god hverdag og et godt liv for våre beboere


Vi tilbyr:

  • En jobb med mening. Personlig utvikling og ansvarsoppgaver med stor mulighet til å påvirke, hver dag
  • Trivsel. Et spennende og godt arbeidsmiljø
  • Gode ordninger. Villa Skaar tilbyr gode konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger
  • Stabilitet. 2-delt turnus i 50-100 % stilling *

*Vi søker etter 2 vernepleiere. Du kan være med å tilpasse turnus etter hvor stor stillingsbrøk du ønsker. Vennligst opplys om hva du ønsker i din søknad.

 
Føler du at dette kan være midt i blinken for deg, så ikke nøl med å søke. 
 
Vi ser frem til å ønske deg velkommen i et spennende og godt arbeidsmiljø!
 
Om arbeidsgiveren
Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig åtte sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem.

 
Vårt slagord er: "Have fun, live well"
Slagordet sier noe om vår ambisjon, og henger nøye sammen med vår filosofi: På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker, samt at man får sunn og velsmakende mat.
 
Filosofi:
På et sykehjem er man mest frisk!

Vi våger påstanden at det i hovedsak er friske mennesker på sykehjem. Selvsagt har mange opp til flere diagnoser, men vi mener at man allikevel er mest frisk - og minst syk.

Vi opplever at eldreomsorg alt for ofte handler om å holde fokus på sykdom og begrensninger. På sykehjem kan resultatet av dette bli at man ender opp med å behandle symptomer.
Vi mener at man bør rette blikket mot alt det som er friskt hos hver enkelt, og arbeide for å ivareta ressurser og ferdigheter. Vi skal selvsagt forholde oss til, og akseptere, sykdommen, men ikke begrense oss til å behandle symptomer. Smertestillende midler fjerner smerte, men ikke årsaken til smerten. Avførende midler bedrer en treg mage, men kun midlertidig, o.s.v.

Det blir med andre ord viktig å se på årsakene og jobbe forebyggende. Det gjør man bl.a. ved å ta utgangspunkt i alt det som er frisk, og ved å jobbe med trivsel og mental helse. Vi opplever derfor at varierte og spennende aktiviteter, frisk luft, hjemmelaget mat og en hjemmekoselig atmosfære ofte er viktigere enn medisiner. Med dette målet forsøker vi å skape et hjem for våre beboere.

Del på:

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

07.03.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Sylling

Kontaktpersoner:

Adresse:

Nordhellinga 2 3410 Sylling